Új címünk: Nyíregyháza, Bocskai u. 16. Asztalfoglalás: 70/262-4000

Asztalfoglalás: +3670 262 4000

  

Családi események

Egy jó helyszín már önmagában ajándék – helyszín bármilyen családi eseményre Nyíregyháza belvárosában!

A családi események – legyen szó családtagunk, barátunk szülinapjáról, keresztelőről, babaváró buliról, vagy bármiről – , mindenképpen egy jeles alkalmak az ember életében.

Nyíregyháza központjában akad egy hely, ahol a legjobb körülmények közt lehet megünnepelni ezeket az alkalmakat: a Neapolis Pizzériában.

Helyszín családi eseményekre Nyíregyházán – Ünnepelj te is a legjobb helyen!

Ha nem szeretnéd otthon megrendezni az összejövetelt, de mégis egy hangulatos, meghitt, mégis lélegzetelállító helyszínre vágysz, akkor a Neapolis Pizzéria a legjobb megoldás. Nehéz megtalálni a legjobb helyszínt Nyíregyházán, ami kellően hangulatos, megfizethető és különleges is. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak. 

Nincs más dolgod tehát, mint hogy ajánlatot kérj tőlünk, és elgyere hozzánk a baráti társaságoddal, családoddal ünnepelni.

Rendezvényhelyszín családi alkalmakra jó parkolással, tömegközlekedéssel és megközelíthetőséggel.

A jó helyszínt könnyen kell tudni megközelíteni, jó parkolási adottságokkal kell rendelkeznie, különösen Nyíregyháza belvárosában. Jó tömegközlekedéssel, kényelmes parkolással, sűrű taxiforgalommal a buli helyszíne is sokkal optimálisabb és biztonságosabb. A Neapolis Pizzéria központi elhelyezkedéséből fakadóan mindent biztosítani tudja neked és vendégeid számára.

Rendezvényhelyszín, ahol a finom ételekre és a hűsítő italokra sem kell, hogy gondod legyen.

A Neapolis finomságai rendelkezésedre állnak a rendezvény időtartamára, akár svédasztalos akár a la carte formában. Könnyed saláták, tartalmas olasz ételek, kedvenc tészták és risottók, látványos és finom desszertek: igényeidnek megfelelően állítjuk össze a menüt sokéves rendezvény tapasztalataink alapján.  Kérésedre bárpultot is biztosítunk házi italokkal és finom koktélokkal. Kollégáink mindenben segítenek neked a buli megtervezésében és megvalósításában.

Változatos csomagok, személyre szabott ajánlatok rendezvényed igényeihez mérten.

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, mint hogy ajánlatot kérj, hogy megélhesd álmaid rendezvényét. Feri és a Neapolis csapata mindenben a segítségedre lesz; az ünnepeltnek és a barátoknak, családtagoknak, csak meg kell érkezniük és jól kell magukat érezni.

Kérj ajánlatot egyszerűen és gyorsan az alábbi űrlap segítségével!

Étel- és/vagy ital csomag érdekelhet?
Céges- vagy magánrendezvényről van szó?
Honnan találtál az oldalunkra?