Új címünk: Nyíregyháza, Bocskai u. 16. Asztalfoglalás: 70/262-4000

Asztalfoglalás: +3670 262 4000

  

Blog

Immáron 3. alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű nyíregyházi Olasz Fesztivál a Neapolis Pizzériában. Lássuk a részleteket:

Olaszország nem csak a divat és a művészetek hazája, hanem a kulináris élvezeteké is. Az olasz konyha lelke pedig kétségkívül a pasta, azaz a tészta. De tudjuk-e, hogy melyik tészta milyen szószokkal és hozzávalókkal a legjobb páros? Íme egy kis útmutató a legnépszerűbb olasz tésztákhoz:

Az olasz konyha olyan gazdag és változatos, hogy a világ minden tájáról vonzza az ételek szerelmeseit. Az egyik legnépszerűbb olasz étel, amelyet szerte a világon fogyasztanak, a carbonara spagetti. De vajon tudjuk-e, hogy milyen az eredeti carbonara receptje? Most megtudhatjuk

A pizza a világ egyik legkedveltebb étele, és mindenki találkozott már a híres nevű pizzák, mint a pepperoni vagy a margherita. Azonban kevesen ismerik az egyik legősibb és legízletesebb pizzavariáns eredetét: a Marinara pizzát. Ebben a cikkben megismerkedünk a Marinara pizza történetével és annak elkészítési módjával.

Üdvözöljük éttermünkben, ahol a konyhában alkotó mesterek és a mixológiában jártas szakemberek különleges koktélokat teremtenek. Itt az italok is műalkotások, amelyek nemcsak az ízeket, hanem a látványt is megidézik. Ebben a cikkben bepillantást nyújtunk éttermünk különleges koktélvilágába, és megmutatjuk, hogyan vált az italkínálatunk a gasztronómiai élmény részévé.

A Neapolis Pizzéria büszkén mutatja be legújabb ételeit és ízvarázslatait, amelyekkel célunk, hogy vendégeinket egy lenyűgöző gasztronómiai kalandra invitáljuk. Az új ételek megalkotása mindig izgalmas pillanat az éttermünkben, és most szeretnénk bemutatni, hogy milyen különleges élményekkel készültünk számotokra.