Új címünk: Nyíregyháza, Bocskai u. 16. Asztalfoglalás: 70/262-4000

Asztalfoglalás: +3670 262 4000

  

Blog

Ciao Amici! Ismét eltelt egy hónap! Kezdjük a márciust egy fergeteges tavaszváró olasz fesztivállal! Az estéink egyik fontos célja azon felül, hogy legyen egy szuper estétek, hogy minél jobban megismerjétek az igazi olasz konyhát! Ezért a mostani fesztiválunkon 5 fogásos menüket fogunk nektek készíteni!

Ciao Amici! Még nem tudod hogyan lepd meg a kedvesed Valentin napján? Van egy tippünk amitől biztosan eláll a lélegzete! Egy különleges ajánlattal készülünk két napon keresztül, hogy biztosan ne maradj le erről a csodás eseményről.

Kezdjük az új évet egy fergeteges olasz esttel, egy igazi Dolce Vita-val! Arra gondoltunk, hogy a következő eseményünk egy olyan este legyen, amely hasonló az előzőhöz, hisz nagy sikere volt, de most a pizza mellett a tészta is fő szerepet játsszon!

Immáron 3. alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű nyíregyházi Olasz Fesztivál a Neapolis Pizzériában. Lássuk a részleteket:

Olaszország nem csak a divat és a művészetek hazája, hanem a kulináris élvezeteké is. Az olasz konyha lelke pedig kétségkívül a pasta, azaz a tészta. De tudjuk-e, hogy melyik tészta milyen szószokkal és hozzávalókkal a legjobb páros? Íme egy kis útmutató a legnépszerűbb olasz tésztákhoz:

Az olasz konyha olyan gazdag és változatos, hogy a világ minden tájáról vonzza az ételek szerelmeseit. Az egyik legnépszerűbb olasz étel, amelyet szerte a világon fogyasztanak, a carbonara spagetti. De vajon tudjuk-e, hogy milyen az eredeti carbonara receptje? Most megtudhatjuk

A pizza a világ egyik legkedveltebb étele, és mindenki találkozott már a híres nevű pizzák, mint a pepperoni vagy a margherita. Azonban kevesen ismerik az egyik legősibb és legízletesebb pizzavariáns eredetét: a Marinara pizzát. Ebben a cikkben megismerkedünk a Marinara pizza történetével és annak elkészítési módjával.

Üdvözöljük éttermünkben, ahol a konyhában alkotó mesterek és a mixológiában jártas szakemberek különleges koktélokat teremtenek. Itt az italok is műalkotások, amelyek nemcsak az ízeket, hanem a látványt is megidézik. Ebben a cikkben bepillantást nyújtunk éttermünk különleges koktélvilágába, és megmutatjuk, hogyan vált az italkínálatunk a gasztronómiai élmény részévé.

A Neapolis Pizzéria büszkén mutatja be legújabb ételeit és ízvarázslatait, amelyekkel célunk, hogy vendégeinket egy lenyűgöző gasztronómiai kalandra invitáljuk. Az új ételek megalkotása mindig izgalmas pillanat az éttermünkben, és most szeretnénk bemutatni, hogy milyen különleges élményekkel készültünk számotokra.